Бойовики обстріляли будинки жителів Мар’їнки

 

Шість житлових будинків в Мар’їнці (Донецька область) пошкоджені від обстрілів бойовиків з ручних протитанкових гранатометів. Про це сказано в повідомленні прес-служби штабу АТО.Обстрыли Мар'їнки. Фото: штаб АТО

“Незаконні збройні формування ОРДО у напрямку Петровського району міста Донецька (Трудовська) обстріляли Мар’їнку з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї”, – сказано в повідомленні.

У результаті порушення режиму припинення вогню постраждали приміщення мирних жителів населеного пункту.

Обстрыли Мар'їнки. Фото: штаб АТО

Обстрыли Мар’їнки. Фото: штаб АТО

Зазначається, що пошкодження зазанли будинки, розташовані на вулицях Шевченка, Леніна і Жовтнева.

“Підступний вогонь членів НЗФ ОРДО по житловому сектору наробив чималої шкоди. Так, в кількох будинків пошкоджено дах, зовнішні стіни, вікна. Також руйнувань зазнали і господарські будівлі жителів Мар’їнки”, – сказано в повідомленні.

Ніхто з мирних громадян не постраждав.

Цей факт порушення режиму припинення вогню зафіксували військовослужбовці наглядової групи української сторони СЦКК. Матеріали фото- фіксації передані представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Читайте також:
Доба АТО: один загиблий, двоє поранених

За добу – 52 обстріли з боку бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна