Бойовики не припиняють обстріли. Найбільш складна ситуація на Донецькому напрямку

 

Бойовики 23 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) 30 липня. Про це сказано в повідомленні прес-центру штабу АТО.

“З боку супротивника триває порушення режиму припинення вогню. Протягом доби в районі проведення АТО російські окупаційні війська 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських армійців”, – сказано в ньому.

Відповідно до повідомлення, найбільш складна ситуація залишається на Донецькому напрямку, на якому було 16 з 23 ворожих обстрілів.

З 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали укріплення військових у районі Авдіївки.

Шахту “Бутівка Донецька” бойовики обстрілювали з АГС і стрілецької зброї.

Також повідомляється, що на Світлодарській дузі (Донецька область) працювали снайпер і БМП бойовиків.

Біля селища Нижнє Лозове (Донецька область) для провокацій бойовики також застосували броньовану машину піхоти.

На Маріупольському напрямку було неспокійно в населених пунктах Водяне й Мар’їнка, де бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

У Луганській області з опівночі й протягом дня зберігалося відносне затишшя, лише біля Лопаскиного зафіксований гранатометний вогонь.

Читайте також:
Бойовики обстріляли будинки жителів Мар’їнки

Доба АТО: один загиблий, двоє поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна