На параді в День Незалежності Збройні сили покажуть нові однострої

 

Міністерство оборони розробило нову парадну і повсякденну форми для військовослужбовців, яку покажуть громадськості на параді військ у День незалежності. Про це повідомив на брифінгу прес-секретар Міністерства оборони Олексій Чорнобай.

“Йде вдосконалення та впровадження нових предметів військової форми одягу та спорядження. Зараз розроблена і впроваджується нова парадна і повсякденна форма одягу для військовослужбовців, їх планується продемонструвати під час параду військ з нагоди 25-ї річниці Незалежності України”, – сказав підполковник Чорнобай.

Крім того, за його словами, сьогодні здійснюється закупівля предметів бойового спорядження і зимових вітро- та вологозахисних курток нового зразка, які надійдуть до Збройних сил України у жовтні-листопаді цього року.

Читайте також:
“Вовкулака, хорунжий і хрест Богуна”.
Нові однострої і знаки розрізнення ЗСУ – повне портфоліо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна