Міноборони США передало Нацгвардії новітні пікапи

 

Міністерство оборони США передало Національній гвардії 5 автомобілів Ford Ranger Truck. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії, передають Українські Новини.

“Агентство зі зменшення загрози Міністерства оборони США за посередництвом каліфорнійської фірми Parsons Government Services передало 5 автомобілів Ford Ranger Truck Національній гвардії України”, – сказано в ньому.

У межах багатовекторної міжнародної співпраці із забезпечення глобальної безпеки – це не перший акт матеріально-технічної допомоги підрозділам та частинам НГУ для реагування на загрози, що виникають. Раніше Агенство вже надавало броньовані автівки “Козак” та МАЗи.

 “Машини шикарні: швидкі, мобільні. Сучасні дизелі. Їх можна використовувати для переміщення груп із кількох осіб, перевезення невеликого вантажу. Ті, хто їх отримає, – думаю, будуть у захваті”, – поділився своєю думкою старший лейтенант Андрій Білошниченко.

Майданчиком для доукомплектування та передачі стало приватне акціонерне товариства “Науково-виробниче об’єднання “Практика””. Зокрема, пікапи були дооблаштовані GPS-навігаторами, відеореєстраторами, антенами для рацій тощо.

Читайте також:
США передали Україні партію безпілотників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна