Прикордонники затримали турка, італійця та молдаванина, яких розшукував Інтерпол

 

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби під час здійснення заходів контролю в аеропортах “Харків”, “Одеса” та пункті пропуску “Кучурган” виявили громадян Туреччини, Італії та Молдови із паспортними документами, які внесені до бази даних Інтерпол, як викрадені або втрачені. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зазначається, що окрім виявлення осіб, які знаходяться в міжнародному розшуку, база даних Інтерполу дозволяє оперативно встановлювати та обмінюватися інформацією про викрадені та втрачені документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство тощо.

Так, учора прикордонники Харківського, Одеського та Білгород-Дністровського загонів виявили паспортні документи, які згідно з даними бази даних Інтерпол втрачені. Ініціаторами внесення таких відомостей були бюро Інтерполу Туреччини, Італії та Молдови.

За цими фактами проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Читайте також:
В Сербії Інтерпол затримав українського бізнесмена, який привласнив 20 млн. гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна