На Кіровоградщині сталася масштабна автокатастрофа

У Благовіщенському районі Кіровоградської області 25 липня близько 13.00 на ділянці автодороги Одеса-Київ трапилося зіткнення 8 транспортних засобів, які рухалися в попутному напрямку. В результаті 5 автомобілів загорілося, решта отримали механічні пошкодження, загинуло 3 людей, до лікарні за медичною допомогою наразі звернулося 4 людини. Точна кількість потерпілих з’ясовується, повідомляє прес-служба нацполіції в Кіровоградській області.

На місці працюють поліцейські і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги в результаті спалювання стерні на полях.

Вирішується питання про відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” та ч. 2 ст. 245 КК “Знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу”.

Обставини події встановлюються.

Читайте також:
На Луганщині нібито п’яний голова РДА скоїв ДТП і стріляв по потерпілих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна