В Криму сталася страшна аварія за участю військових на БТРі

 

В окупованому Росією Криму сталася ДТП за участю російських окупантів. Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення прес-служби Чорноморського флоту капітан 1 рангу В’ячеслав Трухачов, пише “Інтерфакс“.

“Аварія сталася вранці на виїзді з села Табачне в Бахчисарайському районі. “Форд Фокус” рухався назустріч військовій колоні, перед тим, як потрапити під БТР, зіткнувся ще з одним автомобілем, що рухався паралельно. Потім “Форд” вилетів на зустрічну смугу і влетів в колону, в БТР, який йшов третім. Перша йшла машина з включеними проблисковими маяками, друга – машина управління”, – розповів Трухачов.

За його інформацією, два пасажири легковика загинули, ще двоє у важкому стані доставлені в лікарню.

“Водій – жінка – залишилася жива”, – уточнив речник.

У причинах події розбираються співробітники окупаційної Державної інспекції безпеки дорожнього руху та військова автоінспекція.

За даними представника ЧФ, переміщення військової колони плановим, техніка рухалася в бік одного з полігонів Чорноморського флоту на окупованому українському півострові.

Читайте також:
У Криму – 24 тисячі російських військових і підозрілий авіаконкурс

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна