Поліція Києва розслідує викрадення одного з керівників Укрзалізниці

 

Слідчий відділ Солом’янського управління поліції Національної поліції в Києві почав розслідування за фактом викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ “Укрзалізниця” Валерія Людмирського.
Про це повідомляє у вівторок, 19 липня, прес-служба столичної поліції.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією “незаконне позбавлення волі або викрадення людини”.

Подія трапилася напередодні ввечері, 18 липня, в одному з будинків на вулиці Кудряшова у Солом’янському районі Києва. Невідомі у масках кількома пострілами застрелили собаку, якого вигулював Людмирський, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхалив невідомому напрямку.

На місці інциденту правоохоронці виявили тіло мертвого собаки та п’ять гільз калібром 5,45 мм.

Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців цього правопорушення, аби встановити всі обставини скоєного. Триває розслідування у справі.

Як зазначив у коментарі ЗМІ начальник департаменту інформаційної політики і зв’язків із суспільством ПАТ “Укрзалізниця” Данило Ваховський “електропостачання Укрзалізниці – це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, які мають зв’язки в кримінальних колах”.

Читайте також:
“Укрзалізниця” відсторонила одного зі своїх директорів, який спричинив ДТП напідпитку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна