КПВВ на Донбасі призупиняють роботу через спеку й пожежі

 

Сьогодні, 18 липня, два контрольні пункти в’їзду-виїзду на Донбасі припинили роботу через спеку й пожежі.

Поблизу контрольного пункту “Зайцеве” в Донецькій області сталося загоряння трави, через що роботу КПВВ тимчасово призупинено. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Димову завісу з боку неконтрольованої території було зафіксовано поблизу контрольного поста “Майорськ”. Невдовзі стало відомо про пожежу, яка охопила поля.

Раніше було призупинено роботу на КПВВ “Станиця Луганська”, повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації в “Фейсбуці”.

“В останні дні в Луганській області встановилася аномально спекотна погода. У зв’язку з високою температурою повітря в Станично-Луганському районі виникла пожежа і почали підривати мінно-вибухові пристрої, розташовані в зоні розмежування. Зараз існує реальна загроза життю і здоров’ю людей”, – сказано в повідомленні.

Так, було прийнято рішення, що 18 липня о 14:30 пішохідний КПВВ в Станиці Луганській тимчасово припиняє роботу до гасіння пожежі і ліквідації надзвичайної ситуації.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна