У бойовиків повідомили про обстріл Захарченка під Авдіївкою

Ватажок угруповання “ДНР” Олександр Захарченко потрапив під артилерійський обстріл під час інспекції під Авдіївкою. Про це повідомляє агенція сепаратистів ДАН із посиланням на оточення Захарченка – так звану “прес-службу глави держави”.

“Під обстріл потрапили Глава Республіки, його охорона і наші військовослужбовці, ніхто не постраждав. Було випущено 18 снарядів і мін з гаубиць калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм”, – таку інформацію (дослівно) поширили речники незаконних збройних формувань Донеччини.

Бойовики обвинувачують в обстрілі українських військових.

Сепаратистські ЗМІ також інформують, нібито “обстрілами ЗСУ в “ДНР” за тиждень зруйновано 16 будинків, пошкоджено більше 170″, а самі Збройні сили України “втратили до 25 чоловік при невдалих атаках на позиції “ДНР”, що є відвертою вигадкою.

Читайте також:
Росіянин, який здався в Мар’їнці, працював в особистій охороні Захарченка, – поліція

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна