На Запоріжжі затримали банду нападників на інкасаторів, яка прикривалася добробатом

 

Бійці спецпідрозділів Національної поліції та Служби безпеки України знешкодили в Запорізькій області організоване угруповання, члени якого принаймні з лютого 2016 року здійснювали розбійні напади на банківські відділення та інкасаторські машини, прикриваючись приналежністю до одного з добровольчих батальйонів.
Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Розстріляне авто інкасаторів. Фото СБУ

Розстріляне авто інкасаторів. Фото СБУ

“Під час спецоперації правоохоронці попередили черговий розбійний напад на інкасаторський автомобіль. Зловмисники встигли відкрити вогонь на ураження по інкасаторах.  На пропозицію правоохоронців скласти зброю учасники угруповання не відреагували та вступили у бій з спецпризначенцями і були знешкоджені”, – йдеться в повідомленні СБУ.

 

Паралельно свій прес-реліз поширила Нацполіція. Із нього дізнаємося, що зловмисники здійснили напад на інкасаторську машину “Ощадбанку” близько 17:00 на автошляху Пологи-Оріхів в Оріхівському районі Запорізької області.

Арсенал зловмисників. Фото СБУ

Арсенал зловмисників. Фото СБУ

Нападники застосували пістолет, автомат, кулемет та ручні гранати. Під час спецоперації силовики вбили одного з нападників та двох поранили.

Крім того, неподалік від місця нападу правоохоронці затримали ще одного учасника нападу.

Поранених зловмисників відвезли до лікарні. Серед правоохоронців та інкасаторів потерпілих немає.

Слідчі підрозділи Нацполіції разом з співробітниками прокуратури та СБУ проводять невідкладні слідчі дії.

Читайте також:
На Луганщині бійця “Торнадо” посадили на 6 років за важке зґвалтування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна