ГУР: Російський “воєнторг” постачив “ДНР” нові “гради”, танки й БМП

 

Головне управління розвідки Міноборони України зафіксувало прибуття з території Російської Федерації в окуповані райони Донеччини залізничних ешелонів з озброєнням та військовою технікою, паливно-мастильними матеріалами і боєприпасами.

За даними ГУР, в Іловайськ із Росії прибули два танки Т-72, дві бойові машини піхоти БМП-2, дві бойові машини із ракетною системою залпового вогню (РСЗВ) “Град” калібру 122 мм, а також п’ять цистерн із паливно-мастильними матеріалами загальним обсягом 250 тонн.
У Харцизьк прибули сім цистерн із паливно-мастильними матеріалами (350 тонн) та три вагони з боєприпасами.

Українською стороною також надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, самохідних артилерійських установок та 122-мм РСЗВ “Град” у районах населених пунктів Первомайськ, Гольмівський, Горлівка, Макіївка та Донецьк.

Читайте також:
ГУР: У Горлівці побили бойовиків, які гатили з мінометів із густонаселених районів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна