Бойовики обстріляли житлові будинки в Станиці Луганській

 

Бойовики незаконних збройних формувань сьогодні вранці обстріляли житловий масив селища Станиця Луганська, в результаті чого було зруйновано житловий будинок.
Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

“Вранці 11 липня терористи з гранатометів різних типів і стрілецької зброї обстріляли житловий масив в смт Станиця Луганська. У результаті влучання один житловий будинок знищено. Українські військовослужбовці були змушені відкрити вогонь у відповідь”, – ідеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики вели обстріл зі стрілецької зброї у напрямку села Кримського Новоайдарського району.

Як наголошують в адміністрації, російсько-терористичні війська відкривають вогонь із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

“Протягом минулої доби бойовики зі 120-мм мінометів, САУ, ПТУР, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї здійснили 16 обстрілів у напрямку населених пунктів Попаснянського району. Зокрема, били по позиціях наших військовослужбовців поблизу сіл Новозванівка і Новоолександрівка, міст Золоте і Попасна”, – сказано в повідомленні.

Як писала Новинарня, за минулу добу ворог значно активізувався по всій лінії розмежування. За даними штабу антитерористичної операції, 10 липня російські окупаційні війська 94 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна