Шаленого полковника ЗС РФ поховали за 8 тис. км від місця його знищення на Донбасі

 

Знищеного на Донбасі полковника збройних сил Росії Олександра Бушуєва, який у війні проти України командував мотострілецькою бригадою, поховали на Далекому Сході РФ – в Амурській області. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як випливає зі зведення ГУР, між загибеллю та похованням командира 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ пройшло чотири дні. Убили Бушуєва 3 липня, поховали – 7-го.
Причому тіло офіцера окупаційних військ транспортували на його малу батьківщину за 8 тисяч кілометрів від місця загибелі – у місто Благовєщенськ Амурської області РФ.

Панахида за Бушуєвим відбулася в Благовєщенську на території Далекосхідного вищого командного загальновійськового училища ім. маршала Рокоссовського, яке він свого часу закінчив. Поховали полковника на місцевому цвинтарі.

Нагадаємо, російський комбриг 7 омсбр із прізвищем прикриття Колосов, позивний – Заря загинув у районі міста Харцизьк Донецької області (непідконтрольна Україні територія) внаслідок спрацювання осколкової міни направленої дії великої потужності. Перед тим Бушуєву погрожували розправою через помилковий мінометний обстріл позицій власної громади.

Про численні факти зловживань психічно неврівноваженого військового на території окупованого Донбасу читайте в матеріалі Новинарні “Життя і смерть окупанта Бушуєва, полковника ЗС Росії”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна