На кордоні України й Білорусі з Росією затримали 30 вагонів і 80 авто

На кордоні України й Білорусі з Росією затримано 30 вагонів і 80 транспортних засобів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку й торгівлі .

Так, станом на 16:00 п’ятниці на кордоні України з Росією затримано 30 залізничних вагонів, що прямували в Казахстан і Киргизію. Один з вагонів відправлено зміненим маршрутом, інші 29 залишаються на кордоні.

Повідомляється, що існують проблеми для українських вантажних автомобілів при перетинанні білорусько-російського кордону на пункті “Редьки – Красне”.

Зокрема, на цьому пункті пропуску перебувають близько 20 українських транспортних засобів і близько 50 транспортних засобів з реєстрацією інших країн, за останню добу 5 українських транспортних засобів отримали відмову в оформленні.

Читайте також:
Через введені Росією транзитні обмеження 50 українських вантажівок застрягли у РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна