Підрозділи “армії ДНР” панічно залишають передові позиції. Ситуацію рятує командувач з Росії

 

Майже третина новоприбулого особового складу 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (місце дислокації – Новоазовськ) панічно залишили передові позиції на Маріупольському напрямку. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

З огляду на це командування 9 ошмп мп 1 АК змушене провести позачергову ротацію та запросити в корпусу додаткове посилення боєготовими підрозділами.

Для впорядкування ситуації до штабу 9 ошмсп мп прибув командувач 1 АК ЗС РФ (так звана “армія ДНР”) генерал-лейтенант Валерій Асапов.

У свою чергу командири 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк), щоб припинити панічні настрої в передових підрозділах, вирішили знімати найактивніших панікерів із передової, відправляти в тил та піддавати кримінальному переслідуванню.

За даними розвідки, документи на дострокове припинення контракту з подальшою передачею справи до органів військової прокуратури РФ підготовлено на громадянина Росії Михайлова Павла Вікторовича (МИХАЙЛОВ Павел Викторович), 30.08.1990 р.н., проживає за адресою: м. Москва, вул. Свободи, буд. 89, корп. 2, кв.24.

Читайте також:
АТО: загинули двоє українських військових і п’ять бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна