Бойовики за минулу добу знову майже 60 разів відкривали вогонь

 

Минулу добу, 6 липні, бойовики 57 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

“Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції наших сил АТО. За минулу добу підтверджено 57 випадків відкриття вогню, з них 30 на Донецькому, 16 на Маріупольському та 11 на Луганському напрямках”, – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку супротивник із 120 мм мінометів бив по позиціях сил АТО у Троїцькому, Новоселівці другій та Авдіївці. Під вогнем 82 мм мінометів опинилися українські воїни біля Верхньоторецького, Авдіївки та Новгородського.

На Маріупольському напрямку із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії ворог обстріляв Лебединське, а по Широкиному застосував 120 та 82 мм міномети. З озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу окупанти вели вогонь під Новогригорівкою. Біля Мар’їнки активізувалися ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Попасної, Новоолександрівки, Богуславського та Новозванівки противник хаотично обстрілював з 82 мм мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь.

Читайте також:
Бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна