В столичній школі виявили протитанкову міну

Поліція виявила протитанкову міну на території школи в Києві. Про це сказано в повідомленні прес-служби управління Національної поліції в Києві.

Близько 18:00 жителі Солом’янського району виявили на даху господарської будівлі однієї зі столичних шкіл підозрілий згорток, про який повідомили адміністрації установи.

На місце події прибули експерти вибухотехнічної служби й співробітники районного управління поліції.

Правоохоронці обмежили доступ громадян до території, на якій фахівці-вибухотехніки оглядали згорток із небезпечним предметом.

“У результаті проведених заходів експерти попередньо встановили: невідомий пакет – це бойова протитанкова міна. Фахівці також зазначили, що знайдений боєприпас був без вибухового пристрою, тому самостійно вибухнути не міг. Надалі його вилучили й направили для проведення експертизи”, – сказано в повідомленні.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення особи-власника небезпечного предмета, що залишив його на території загальноосвітнього навчального закладу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна