Протягом одного дня терористи в “ДНР” підірвалися в бліндажі, а п’яні “ЛНРівці” – у квартирі

 

Минулої доби, 4 липня, у зоні АТО загинули сім та зазнали поранень шість бойовиків “ДНР/ЛНР” і російських бійців із числа окупаційних військ на Донбасі. Про це йдеться в сьогоднішньому зведенні Головного управління розвідки Міноборони України.

“Підтверджено втрати особового складу у частинах та з’єднаннях 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.
4 липня ц.р. знищено семеро та поранено шестеро військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, а також 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК”, – ідеться в повідомленні.

Серед поранених: громадяни Росії Муртазалієв Муртузалі Абдулаєвич (16.06.1961 р.н., мешканець м. Волгоград) та Сумський Андрій Михайлович (24.07.1968р.н., проживає за адресою: Московська обл., м. Балашиха, вул. Нова, буд. 36, кв. 30), а також особа без громадянства Кулькін Ігор Вікторович (1972 р.н.).

Найбільших втрат, за даними розвідки, зазнав 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти 1 АК, що базується в Новоазовську.

“Внаслідок порушення правил спорядження мінометних боєприпасів стався підрив боєкомплекту в бліндажі для відпочинку особового складу, у результаті чого знищено шість військовослужбовців мінометної батареї полку”, – зазначає ГУР.

Крім того, на окупованій території Луганщини терористи 6-го окремого мотострілецького полку 2 АК підірвали самі себе напідпитку в приватному житлі.

“4 липня ц.р. у н.п. Первомайськ у приватній квартирі під час конфлікту, що виник на ґрунті зловживання алкогольними напоями, військовослужбовці 6 омсп підірвали гранату, внаслідок чого поранено три особи. Серед поранених: Гнездимов Андрій Іванович (1971 р.н.) та Варєшкін Олег Вікторович (1976 р.н.)”, – інформує ГУР МОУ.

Читайте також:
Життя і смерть окупанта Бушуєва, полковника ЗС Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна