Гройсман ініціював створення зони вільної торгівлі з країнами-членами ГУАМ

 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює створення зони вільної торгівлі з країнами-членами ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова). Про це повідомив Гройсман за результатми зустрічі з Генеральним секретарем та Надзвичайними і Повноважними Послами країн-членів ГУАМ.

“У нас є багато можливостей для співпраці, зокрема, в економічній сфері. Переконаний у тому, що наші країни мають величезний потенціал для розвитку двосторонніх економічних стосунків. Нам потрібно впровадити у життя зону вільної торгівлі і побудувати якісний бізнес-майданчик для обміну досвідом та залучення інвестицій”, – написав Гройсман.

Прем’єр вважає за необхідне посилювати співпрацю ГУАМ із США, Японією, країнами Вишеградської четвірки, країнами Балтії.

“Такий формат “ГУАМ+” був би дуже доцільним для нашої спільної подальшої взаємодії”, – підкреслив він.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна