У зоні АТО знову понад 60 обстрілів за добу, бойовики вдарили по місту Торецьк

 

За минулу добу, 3 липня, в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО.
Зокрема 38 разів – на Донецькому, 20 – на Маріупольському та 3 – на Луганському напрямку.

Як повідомляє прес-центру штабу АТО, еа Донецькому напрямку під вогонь із 122-мм артилерії потрапили опорні пункти ЗСУ в Пісках та Зайцевому. Із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів ворог бив в Авдіївці та Новгородському. Обстріл із гранатометів бойовики вчинили у Мар’їнці, Луганському, Пісках і Троїцькому.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було під Широкиним. Тут російські окупанти застосували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також із мінометів 120-го калібру ворог стріляв по Водяному та Красногорівці.

“На Луганщині противник вів вогонь зі стрілецької зброї по наших захисниках поблизу Новоолександрівки та Новотошківського”, – інформує штаб АТО.

Нагадаємо, попередньої доби було зафіксовано 69 обстрілів.

При цьому прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області повідомила також про артилерійський обстріл бойовиками приблизно о 22:00 районів міста Торецьк (кол. Дзержинськ).

“Так, були пошкоджені приватні домоволодіння у с. Кірове по вул. Соцмістечко та у с. Дружби по вул. Чапаєва. Окрім того, пошкоджено газову мережу та нежитловий будинок у садівничому товаристві по вул. Нова. Постраждалих немає.
Також сьогодні вночі під час обстрілу о 03:00 зафіксовано п’ять влучень снарядів бойовиків на територію промислової зони виправної колонії №2 м. Торецька”, – ідеться в повідомленні поліції.

Читайте також:
7-ма бригада 2-го корпусу окупаційних військ накрила артударом власних снайперів.
Ті бунтують

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна