Ганна Герман стала телеведучою. ВІДЕО

 

Колишня соратниця Віктора Януковича Ганна Герман вирішила згадати ще й про своє журналістське минуле.
Екс-депутатка Верховної Ради від Партії регіонів стала ведучою програми “Суб’єктивні підсумки тижня” на телеканалі NewsOne, повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на Zaxid.net.

Про своє враження від першого випуску нової програми Герман розповіла у “Фейсбуці” виконавчий директор ГО “Детектор медіа” Діана Дуцик:

“Випуск починався словами про те, що субота для українців – це день, коли моляться за померлих. Це добре, якщо є кому молитися за померлих, казала ведуча. Далі йшов сюжет про покійну Лесю Гонгадзе. Шпилька на адресу «Української правди», мовляв син її заснував видання, а воно навіть не згадує про день народження його мами…” – розповідає Дуцик.

“Далі було цікавіше. Наступна тема випуску – арешт «айдарівця» Валентина Лихоліта. Основні меседжі Ганни Герман:
– [Надії] Савченко у суді не було, хоча це ж її командир;
– влада боїться батальйонів і намагається усунути найактивніших;
– командир з «Айдару» – людина активна і її хочуть відмежувати. Ми ж усі чули, що осінь буде гаряча… І з якого б це дива Ганні Герман захищати «айдарівця», ніхто не знає?”, – зауважує журналістка.

“А далі був дзвінок у студію і якась жіночка російською мовою видала приблизно таке: «В країні страх що відбувається… ви самі знаєте… А причина-то – Майдан».
На що Герман сказала, що глядачка поставила «риторичне питання»”, – додала Дуцик.

Згідно з оприлюдненими на сайті телеканалу NewsOne (ТОВ “Новини 24 години”) документами, його кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року є народний депутат від “Опозиційного блоку” Євген Мураєв, якому належать 100% телеканалу.

Герман – не перша “резонансна” ведуча цього телеканалу. Так, 21 травня на NewsOne вийшов пілотний випуск програми “Правда Ляшка” – із головою Радикальної партії Олегом Ляшком у “головній ролі”.

А ще раніше, в лютому 2016 року, NewsOne запустив новий проект “Трафік з Іллею Ківою”, ведучим якого став одіозний Ілля Ківа, на той час – начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції.

Ганна Герман (дівоче прізвище – Стеців) до того, як стати вірною соратницею Віктора Януковича, працювала директором Київського бюро “Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода”.
В цій іпостасі вона прийшла брати інтерв’ю у прем’єр-міністра України Віктора Януковича, який її так вразив, що нібито представниця демократичного табору перейшла до нього на роботу – спершу прес-секретарем, потім – народним депутатом від ПР і радником президента.

Сама Герман про ту історичну зустріч розповідала так:
“Коли мені було 25 років, у мене були погані справи… Я роздала все, що мала, і поїхала в Африку. Коли я прилетіла в Бенін, я зрозуміла: все, що я знала про Африку, треба забути! Африка абсолютно інша! І коли я, дві з половиною години поспілкувавшись із прем’єром, вийшла від нього, я подумала: чорт, він – як Африка! Зовсім інший, аніж я його знала”.

Читайте також:
Ганна Герман повернулася в політику з невдалою пластикою обличчя. ФОТО

Перший випуск програми з Ганною Герман:

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна