Естонця арештували за участь в терористичній організації “ЛНР”

Суд заарештував громадянина Естонії, який брав участь у діяльності терористичної організації “ЛНР”. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

“Відповідно до Євпопейської конвенції “Про видачу правопорушників” та естонсько-українського договору про правову допомогу та правові відносини у цивільних і кримінальних справах компетентним органом Естонської Республіки задоволено запит Генеральної прокуратури України про видачу до України для притягнення до кримінальної відповідальності громадянина цієї країни, який підозрюється в участі у терористичній організації “ЛНР”, а саме у службі у так званій військовій комендатурі міністерства оборони цієї організації”, – сказано в повідомленні.

Слідчим суддею Шевченківського районного суду м. Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у провадженні здійснюється слідчими СБУ.

Читайте також:
Підліток-бойовик “ДНР” одумався і скористався програмою “На тебе чекають вдома”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна