7-ма бригада 2-го корпусу окупаційних військ накрила артударом власних снайперів. Ті бунтують

 

Сьома окрема мотострілецька бригада 2-го армійського корпусу ЗС РФ (дислокація – Дебальцеве) накрила артилерійським ударом позиції власних військ, у зв’язку з чим командир потерпілого взводу погрожує розправою начальнику штабу бригади. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України за 3 липня.

“Встановлено, що громадянин Росії сержант Дейна Сергій Миколайович (09.11.1979 р.н., місце реєстрації в РФ – м. Москва), який перебуває на посаді тимчасово виконуючого обов’язки командира взводу снайперів 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве), вступив у суперечку з начальником штабу бригади з приводу нанесення помилкового артилерійського удару по власних позиціях, внаслідок чого загинули військовослужбовці взводу снайперів”, – зазначено в повідомленні.

За даними розвідки, Дейна заявив, що застосує зброю проти офіцерів штабу бригади, які планували вогневе ураження.

“Проти сержанта Дейни С.М. розпочато службове розслідування, розглядається питання його арешту та відправлення до РФ”, – переказує ГУР МОУ.

Як відомо, командирські посади в бригадах так званих “армій ДНР і ЛНР” займають кадрові військовослужбовці Росії.

Читайте також:
Бойовики ОРДЛО переформовані на зразок ЗС Росії та керуються російськими офіцерами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна