Луценко заявив, що знає Батю особисто і пообіцяв взяти на особистий контроль його справу

 

 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко готовий взяти на особистий контроль справу айдарівця Валентина Лихоліта з позивним Батя, яка зараз вирішується в Печерському районному суді Києва, повідомляє прес-служба Гепрокуратури.

“Як людина, уповноважена стояти на захисті інтересів держави, я як громадянин, як батько солдата, я беру цю справу на особистий контроль. Зараз в дорозі я вивчив доступні мені матеріали і вважаю, що слідство проведено неповністю і не вивчило всі обставини ситуації, яка складалася тоді навколо дій батальйону “Айдар””, – сказав Луценко.

Луценко повідомив, що як тільки буде призначено засідання Апеляційного суду, буде готовий до внесення змін щодо цієї справи.

“По поверненню до Києва я поспілкуюся зі слідчим, вивчу всі наявні матеріали справи. Але можу сказати вже зараз: я знаю особисто пана Лихоліта, знаю його саме як представника бойового крила “Айдару”, і вважаю, що слово офіцера, яке він вже дав моєму представнику Петрові Шкутяку в залі суду, а також, сподіваюсь, дасть і мені буде достатнім для того, щоб змінити запобіжний захід. Саму справу потрібно буде відправити на додаткове розслідування””, – додав генпрокурор.

Як повідомляє 112.ua, розгляд апеляційної скарги на арешт  Лихоліта має відбутися сьогодні.

“У Печерському суді на третьому поверсі скоро має розпочатися розгляд апеляційної скарги. Нагадаємо, що раніше нардеп Семен Семенченко нам повідомив, що планується розгляд апеляційної скарги, і це повинен бути відеозв’язок безпосередньо з приміщення Печерського суду з апеляційним”, – повідомляє видання.

Читайте також:
Деканоїдзе через Батю перервала робочий візит і терміново виїхала до Києва

Геращенко: Знаю Батю особисто й візьму на поруки

Активісти і нардепи перекрили Хрещатик, вимагаючи звільнення арештованого “айдарівця” Баті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна