Нардеп Барна по дорозі з АТО вночі ледь не загинув у ДТП на блокпосту. ФОТО

 

Народний депутат від Блоку Порошенка Олег Барна в ніч на 1 липня потрапив у ДТП в Харківській області, повертаючись із зони АТО.

“Це просто «звіздець», друзі, бо якщо на передку не вбили, то на дорозі убитися можна із-за халатності та непрофесійності посадовців”, – написав він у соцмережі, помідомляючи про обставини аварії.

За словами нардепа, о 3:00 ночі перед містом Ізюм , за 130 км до Харкова, повертаючись із зони АТО, позашляховик товариша Барни врізався в бетонні блоки на блокпосту, “котрими до половини перегородили дорогу і повністю перекрили смугу, по котрій ми їхали”.

Ситуацію, за словами Барни, ускладнила відсутність попереджувальних та світлових знаків про блокпост, а також туман. Врятували гумові шини, якими було прикрито бар’єр.

Барна аварія ДТП 5

Барна аварія ДТП 1

“Нам удар послабили подушки безпеки, обійшлися синцями та подряпинами. Представники поліції сказали, що ми не перші, хто в’їхав у бетонну загороду”, – повідомив Олег Барна.
Водночас він нарікає на те, що на блокпосту “чорна резина “зливається в пасмурний колір ночі”.

На фото, які поширив депутат, видно, що дорожні знаки перед блокпостом є, але вони слабо відбивають світло.

Барна аварія ДТП 3

Барна аварія ДТП 4

Посадовців, які не забезпечують видимість блокпосту, Барна пропонує “для профілактики відправити таки на курси в АТО, на передок, для виховання в них елементарної поваги до свого народу, відповідальності до своїх обов’язків, виховання гідності до своєї посади і звання”.

Нагадаємо, кількома днями раніше тягач ЗСУ врізався в блокпост на Луганщині, спричинивши смерть бійця АТО з Нацполіції.

Читайте також:
Презентацію іранського авіаперевізника в “Борисполі” прикрасили собою Ющенко і скандальний Барна

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна