Для розкрутки системи ProZorro Мінекономрозвитку починає рекламну кампанію з Хабарменом

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запускає в регіонах маркетингову кампанію Системи публічних електронних закупівель ProZorro. Про це в соцмережі повідомив Максим Нефьодов, заступник міністра та один з ідеологів ProZorro.

Героєм зовнішньої візуальної реклами, створеної на американський грант, буде гумористичний персонаж – Хабармен, якого долає система прозорих держзакупівель.

“Запустили першу маркетингову кампанію Системи публічних електронних закупівель ProZorro. За кошти посольства США в Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Одесі та Харкові будуть висіти борди, листівки та банери. Герой цього візуалу від переможця тендеру на креатив RAM 360 Agency – Хабармен! Зустрічайте кругленького корупціонерчика!” – написав Нефьодов.

За його словами, мета кампанії – залучити бізнес до держзакупівель, що підвищує конкуренцію та знижує ціни, одночасно даючи замовлення компаніям, які платять податки та створюють робочі місця. Крім того, потрібно розповісти людям про можливості моніторингу закупівель своєї громади.

“Це ще один напрямок нашої реформи, яку асоціюють чомусь тільки з е-системою. Але ось така робота із постачальниками теж дуже важлива. Важливо рекламувати і конкретні тендери. Важливо будувати категорійний менеджмент для публічних закупівель”, – заявив заступник міністра.

“Цього ніколи не робилось – вважалось, що достатньо оголосити тендер – і самі прийдуть. Така зверхність не працює в приватному бізнесі, не працює вона і в державі. Отож, пробуємо задати новий стандарт роботи!” – заявив Макс Нефьодов.

Хабармен Прозорро Prozorro

Хабармен Прозорро Prozorro 2

Читайте також:
Нефьодов: У Павлограді не використовують ProZorro через піратський софт

Нефьодов: Запускаємо портал електронних адмінпослуг. Це велика перемога!

ProZorro визнали найкращою у світі у сфері публічних закупівель

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна