Сакварелідзе створює нову політичну партію

 

Екс-заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе анонсував створення нової політичної сили. Про це він написав у “Фейсбуці“.

За його словами, нова політсила ставить за мету “захист державного суверенітету та відновлення територіальної цілісності України, знищення олігархічно-клептократичноі системи, створення сильної держави, заснованої на справедливості, взаємній повазі та довірі, об’єднання українського суспільства навколо абсолютного несприйняття корупції, розбудову в Україні суспільства відкритого доступу”.

Сакварелідзе повідомив, що етап попередніх консультацій завершено і зараз створюються команди в регіонах.

Зокрема, в партію планують увійти: Віталій Касько, Віктор Чумак, Володимир Федорін, Денис Бродський та інші.

Як повідомляє “Українська правда“, він не підтвердив і не спростував, що в партію ввійде губернатор Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

Також Сакварелідзе повідомив, що платформа “Рух за очищення” свою справу вже завершила.

“Рух за очищення” свою справу зробив. Змінено прем’єр-міністра, міняється генпрокурор. Тобто рух свою справу вже завершив. Поки більше нічого говорити не можу”, – сказав Сакварелідзе.

Раніше одеський губернатор неодноразово заявляв, що створений ним “Рух за очищення” не буде перетворюватися на політичну партію, однак чутки про це періодично продовжують курсувати.

Читайте також
“Партія Саакашвілі”: пауза після проміжної поразки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна