У ДТП на Луганщині загинули шестеро російських офіцерів, – розвідка

 

У дорожньо-транспортній пригоді на Луганщині загинули шість офіцерів збройних сил Росії з числа окупаційних військ. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними розвідки, аварія сталася 26 червня в районі селища Фащівка, що в Перевальському районі Луганської області за 10 км від Дебальцевого.

Під час переміщення до полігону “Новопавлівський” в ДТП потрапив вантажний автомобіль КамАЗ, який перевозив військовослужбовців 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ, яка базується в Дебальцевому.

“У результаті інциденту загинуло шість офіцерів ЗС РФ, ще 15 військовослужбовців травмовані”, – йдеться у зведенні ГУР.

Також розвідкою зафіксовано чергові факти постачання боєприпасів, озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів на окупований Донбас з території Росії:
в Кутейникове – ешелон у складі шести цистерн з дизельним пальним (300 тонн), два вагони з боєприпасами (80 тонн), три платформи з військовою технікою (шість автомобілів КамАЗ);
у Новоазовськ – три вантажні автомобілі з особовим складом, два паливозаправники.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах н.п. Перевальськ, Горлівка, Корсунь, Донецьк, Моспине та Октябр.

Читайте також:
У неділю в зоні АТО загинув один і поранені четверо українських бійців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна