Фоменко вже попрощався зі збірною. Новим тренером буде Шева, – ЗМІ

 

Федерація футболу України розглядає Андрія Шевченка як основну кандидатуру на пост головного тренера національної команди, повідомляє Sport Arena.

Нинішній наставник збірної Михайло Фоменко вже проінформував керівництво ФФУ, що не планує працювати з командою після завершення Євро-2016, на якому українська команда зазнала двох поразок і за тур до кінця втратила шанси на вихід до плей-оф.

У разі призначення Шевченка на посаду наставника збірної України тренерський штаб буде повністю оновлений, зазначає видання.
Очікується, що всі формальності будуть прискорені вже в липні, щоб до серпня національна команда отримала нового тренера і його штаб.

За повідомленням сторінки збірної України у “Фейсбуці”, невдовзі після програшу північноірландцям Фоменко повідомив гравцям збірної України про свою відставку. Він зізнався, що гра проти Польщі 21 червня стане для нього останньою на посаді тренера збірної.

Як відомо, восени 2016 року збірна України стартує у відборі на чемпіонат світу 2018 року, який пройде в Росії. У групі І суперниками “синьо-жовтих” будуть команди Хорватії, Ісландії, Туреччини, Фінляндії й Косова.

Нагадаємо, Шева увійшов до штабу збірної України в лютому цього року. Після першого повідомлення про це кадрове “посилення” Михайло Фоменко сказав, що “вперше про таке чує”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна