В зоні АТО перекинувся автомобіль бойовиків-наркоманів

Розвідка Міністерства оборони заявляє, що 15 червня біля Перевальська Луганської області водій артилерійського дивізіону, перебуваючи під дією наркотиків, не впорався з керуванням вантажним автомобілем. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління  розвідки Міноборони.

У результаті автомобіль із особовим складом дивізіону з’їхав з дороги й перекинувся.

Трьох бойовиків доставлено в лікувальну установу з тяжкими травмами.

Також повідомляється, що у результаті примусової наркологічної перевірки, ознаки систематичного вживання наркотичних речовин виявлено у таких військовослужбовців 7 ОМСБР: офіцерів Рикуна Олега Вікторовича та Савіна Антона Юрійовича, а також старшого сержанта Галкіна Максима Євгенійовича.

16 червня ц.р. рапорти на дострокове розірвання контрактів подали вісім військовослужбовців мотострілецьких підрозділів та четверо – зенітно-ракетного дивізіону бригади. Особливе невдоволення військовослужбовців викликає систематичне примушення їх до крадіжок будівельних матеріалів для інженерного обладнання позицій.

Читайте також:
За минулу добу загинули троє “сепарів”, чотирьох поранено

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна