На незаконній заправці в Києві стався витік газу

 

Витік газу стався на газовій заправці в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

“Сьогодні на Кільцевій дорозі (за авторинком), на одній із незаконних автомобільних газозаправних станцій (АГЗС) стався витік газу. На місце події відразу виїхали рятувальники “Київської служби порятунку” і, оглянувши заправний комплекс, визначили несправність, яка привела до розгерметизації резервуара з газом і витоку газу”, – сказано в повідомленні.

Головною причиною розгерметизації став поганий технічний стан резервуара – на балоні були відсутні пломби з перевірочним клеймом.

Зі слів рятувальників, все могло закінчитися набагато гірше, на АГЗС міг статися вибух газоповітряної суміші, що призвело б до численних жертв.

У Київміськадміністрації зазначають, що ця незаконна АГЗС вже була демонтована структурними підрозділами КМДА, але власники повернули раніше демонтований заправний комплекс на місце і продовжували свою незаконну діяльність.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна