Гройсман провів конструктивну зустріч з директором Світового Банку і має хороші новини

 

Світовий банк допоможе Україні стратегію розвитку транспортних коридорів та автомобільних доріг для України, а також виділити додатково мільярд доларів. Про це прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив у “Фейсбуці” за результатами зустрічі з директором-розпорядником та Головним операційними директором Світового Банку Шрі Мульяні Індраваті.

“Домовились про те, що Світовий Банк допоможе нам розробити стратегію розвитку транспортних коридорів та автомобільних доріг для України, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси. Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження!”, – написав прем’єр.

Також Гройсман повідомив, що Світовий Банк готовий спільно з нами переглянути ефективність програм, на які уже передбачено фінансування, і передбачити додатково ще мільярд доларів на їх розширення з наступного року.

Читайте також:
Гройсман не бачить жодних об’єктивних причин, щоб Україна була у зубожінні

Гройсман під час першого візиту до США визнав, що корупція забирає в України майбутнє

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна