Вночі кількість обстрілів бойовиків в зоні АТО різко зросла

 

Бойовики 58 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції протягом минулої доби, 14 червня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, кількість випадків відкриття вогню за минулу добу збільшилася, а з 18:00 інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла.
Всього зафіксовано 58 обстрілів, з них 32 – на маріупольському напрямі, 24 – на донецькому і 3 – на луганському. В порушення “мінських угод”, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі – артилерію і один раз – танк”, – сказано в зведенні штабу.

Недалеко від Павлополя противник вів вогонь з мінометів, 122-мм самохідних артустановок, вів штурмові дії (тут загинули двоє бійців ЗСУ), а в районі Красногоровки близько 22:00 двічі по наших укріпленнях стріляв танк.

Позиції ЗСУ поблизу Мар’їнки, Тарамчука, Новотроїцького були обстріляні з мінометів, а поруч із Гнутовим, Талаківкою, Чермаликом та Широкиним – з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру.

З 122-мм самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по населеному пункту Чермалик.

По опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецька і Луганського противник вів вогонь з мінометів, а шахту “Бутівка” обстрілював з важких мінометів і гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги бойовики вели вогонь по укріпленням Збройних сил України з кулеметів великого калібру і автоматичних гранатометів.

На Луганщині противник неприцільно вів вогонь біля Трьохізбенки і Ніжньотеплого.

Читайте також:
Бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна