У Раді сталася бійка за участі Парасюка й Колєснікова. ВІДЕО

 

На засіданні Верховної Ради у середу, 15 червня, народні депутати влаштували бійку. Про це повідомляє “Українська правда“.

Бійка сталася під час виступу з місця представника “Опозиційного блоку” Дмитра Колєснікова, який закликав відправити у відставку мера Львова Андрія Садового, звинувачуючи його у корупційних схемах, халатності і брехні.

Позафракційний депутат Володимир Парасюк підійшов до робочого місця Колєснікова і закрив мікрофон. Після цього почалася штовханина, а потім і бійка за участю групи депутатів.

За словами “опоблоківці” Олександра Вілкула, причиною бійки стали слова Колеснікова про події в Кривому Розі під час дострокових виборів, пише “112 Україна“.

Голова ВР Андрій Парубій закликав “старшого за званням” Юрія Березу із фракції “Народний фронт” розборонити бійців, і екс-комбат у камуфляжі зробив це, відтіснивши Парасюка та заблокувавши його руками біля стіни.

Парубій не дав Колєснікову закінчити промову, аргументуючи це тим, що його промова “сповнена російської пропаганди”.

“Завершити я вам не дам, тому що, колеги, ви знаходитесь в українському парламенті. Коли ви хочете говорити речі про українські справи, коли ви займаєтеся антиукраїнською пропагандою, балотуйтесь до парламенту РФ, ідіть і там висловлюйте їх. Хто хоче слухати російську пропаганду, має можливість слухати, увімкнувши телеканал “Росія”. Український парламент – для захисту українських інтересів, а не інтересів держави окупанта. Тому я дуже вас прошу, у своїх висловлюваннях поважайте інших депутатів, які є в залі, і поважайте Україну. Я дуже вас прошу, не провокуйте протистоянь в залі”, – заявив спікер.

В свою чергу голова “Опоблоку” Юрій Бойко звинуватив Парбія в упередженості і попросив “не затикати рот” депутатам його фракції.

Читайте також:
Вибух біля машини Парасюка показав, що в нього вже не “Шкода”, а Subaru Outback

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна