МОУ: З початку року бойові втрати в АТО – 623 загиблих і поранених

 

Загальні втрати українських військовослужбовців в АТО з початку 2016 року, разом із загиблими й пораненими, становлять 623 особи. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак, виступаючи у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

“Війна продовжує забирати життя найкращих синів українського народу. У цьому році наші бойові втрати склали 623 українських військовослужбовці. Таким є справжнє обличчя російської політики щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі”, – процитував генерала Полторака УНІАН.

Реагуючи на трактування деяких ЗМІ, Управління комунікацій та преси Міноборони зазначило, що глава оборонного відомства мав на увазі загальну кількість військовослужбовців, які не лише загинули, а й зазнали поранень.

“До кількості бойових втрат відносяться безповоротні (загибель) та санітарні (поранення). Управління комунікацій та преси звертається до представників ЗМІ з проханням взяти до уваги зазначене роз’яснення та врахувати під час підготовки інформаційних матеріалів”, – мовиться в коментарі відомства у “Фейсбуці”.

Читайте також:
Про що не говорить держава. “Новинарня” з’ясувала точні втрати в АТО всіх силових структур

З початку АТО загинули 177 бійців Нацгвардії України, а НГ РФ – “вертухаї”, – Турчинов

На фронті загинули двоє бійців ЗСУ. Один із них – екс-помічник депутата Ірини Геращенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна