Застукані на хабарі двоє одеських патрульних “копів” тікали на службовому “Пріусі”

 

У патрульній поліції Одеси повідомляють про затримання двох патрульних “копів” під час антикорупційної операції. Їх підозрюють у тому, що вони зупинили автомобіль, забрали реєстраційний талон і вимагали у власника хабар за повернення документа.

“Вдень 13 червня до управління внутрішньої безпеки звернувся водій BMW. Чоловік поскаржився, що патрульні зупинили його на Балківській вулиці та відібрали реєстраційний талон на автомобіль”, – ідеться в повідомленні патрульної поліції Одеси, опублікованому 13 червня на сторінці відомства у “Фейсбуці”.

“Обох патрульних оперативно затримали у момент отримання коштів. Це відбувалось на вулиці Гайдара близько 20-ї години, під час спільної операції співробітників управління патрульної поліції Одеси та управління внутрішньої безпеки”, – зазначають в одеській поліції.

Інспектори намагались втекти на службовому авто Toyota Prius. Їх заблокували двома автомобілями управління внутрішньої безпеки.
Один із вимагачів кинувся тікати, проте його швидко наздогнали та затримали.

Затриманих передали слідчим прокуратури для подальшої роботи.

“Патрульна поліція постійно працює над тим, щоб ефективно охороняти безпеку українських громадян! Ми не допустимо корупції та інших зловживань в наших рядах!” – ідеться в повідомленні.

Читайте також:
Арештовано трьох офіцерів кримінальної поліції на Львівщині, які вимагали хабар

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна