Бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових

 

Бойовики 25 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) у вівторок, 14 червня. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

“Починаючи з опівночі російські окупаційні війська продовжили обстрілювати позиції сил АТО. Всього зафіксовано 25 випадків відкриття вогню”, – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку під мінометними обстрілами бойовиків опинились опорні пункти Збройних Сил України в районі Авдіївки, Пісків, Луганського та Невельського.

По позиціях сил АТО в районі шахти Бутівка супротивник гатив з важких мінометів та артилерії калібру 152 мм. Вогонь вівся з боку тимчасово окупованих Ясинуватої, Спартака та Яковлівки. Також позиції поруч Зайцевого російські найманці обстрілювали з автоматичних гранатометів та вели снайперський вогонь.

На Маріупольському напрямку позиції сил АТО неподалік Павлополя та Мар’їнки потрапили під мінометний вогонь незаконних збройних формувань, а укріплення в районі Красногорівки, Тарамчука, Гнутового, Талаківки та Чермалика вони обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також, російські окупанти намагались з протитанкового ракетного комплексу влучити по опорному пункту поблизу Новотроїцького.

На Луганщині завдяки зусиллям наших бійців дотримувався режим тиші.

Читайте також:
За добу в АТО шестеро поранених, у бойовиків – четверо вбитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна