За вихідні загинули троє бойовиків, зокрема командир роти з Горлівки, – ГУР

 

За попередні два дні внаслідок бойових дій на Донбасі загинуло троє учасників незаконних збройних формувань, зокрема – командир роти, поранені – четверо представників НЗФ.
Про це йдеться в зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, що має в своєму розпорядженні Новинарня“.

За даними ГУР, 12 червня ц.р. загинуло двоє та поранено четверо бойовиків 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го армійського корпусу, а також 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп.

Днем раніше, 11 червня, в районі н.п. Зайцеве загинув командир роти 3-го окремого батальйону спецпризначення (Донецьк) 1 АК Шеїн Андрій Іванович, 16.06.1966 р.н.

У базі даних громадян України такий чоловік значиться як мешканець Горлівки, прописаний на вул. Генерала Румянцева, 138.

Нагадаємо, за підсумками 11 червня штаб АТО повідомив про 12 поранених військовослужбовців ЗСУ і спростував інформацію про 4 загиблих бійців Збройних сил України.

Читайте також:
Бойовики обстріляли житлові квартали Артемового, загинула жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна