У затриманого соратника Курченка вилучено нагородну зброю від Путіна. ФОТО

 

На українсько-польському кордоні затримали колишнього топ-менеджера Східно-Європейської паливно-енергетичної компанії (СЄПЕК) Андрія Кошеля. Про це повідомив генпрокуроор Юрій Луценко у “Фейсбуці“.

” У справі про вкрадені 5,5 млрд. – нове затримання. У неділю зранку під час спроби перетину кордону з Польщею на переході “Краковець” затримано Андрія Кошеля – колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка“, – написав Луценко в соцмережі в ніч на понеділок.

ніж кошель

У затриманого під час обшуків вилучено нагородну зброю президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос у “Фейсбуці“.

“Поводимо обшуки у затриманого при спробі виїзду до Польщі співвласника трастового фонду Курченка такого собі добродія 13435544_629996490484808_3327856697575204415_nКошеля. Не питання що ми знайдемо. Питання хто і за що йому вручив оцей клинок, який тільки що знайшли у нього на обшуку? На ньому просто гравіювання : “Служба безопасности Предидента Российской Федерации”. Іронізувати не буду. Швидше всього, просто нізащо таке не пишуть і не вручають.
Затриманий жив серед нас весь цей час. Після і під час всіх смертей. Наших українців. Втікав. Зловили. Генеральний з нами всі ці дні (знаю – заради справедливості) як простий прокурор- круглодобово. Реально це вражає!” – написав Матіос.

Читайте також:
Справу про “відкати” Ложкіна Курченку в Австрії закрили завдяки ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна