Гройсман розказав про економічну ситуацію та запевнив, що через 10 років Україна буде в ЄС

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман впевнений, що Україна через 10 років буде членом Європейського Союзу. Про це він заявив на відкритті шведсько-українського бізнес-форуму.

Також Гройсман вважає, що до кінця року ситуація в економіці буде абсолютно стабільною.

“У нас є ряд завдань, які ми повинні вирішити до кінця цього року, щодо валютних регуляцій, поліпшити ситуацію з валютним регулюванням в Україні. Я думаю, що до кінця цього року ми будемо бачити абсолютно стабільну економіку в нашій країні. Ми будемо бачити кроки, які дозволять абсолютно чітко переконатися в тому, що реформи продовжуються і зміни відбуваються”, – сказав він.

Прем’єр  зазначив, що ще є багато недоліків є у податковій сфері, які дозволяють по-різному застосовувати українське законодавство.

“Ми розуміємо, що потрібно забезпечити сталість податкової системи. З одного боку, йдеться і про ставки податків, але йдеться й про адміністрування податків. Ми розуміємо, що в цій сфері є ще багато недоліків, які дозволяють по-різному застосовувати українське законодавство”, – сказав Гройсман.

“Хочу сказати, що в цьому напрямі у нас буде дві паралельні роботи. З одного боку, ми будемо дуже чітко й оперативно реагувати на ті сигнали, які надходять від українського бізнесу або бізнесу, який роблять іноземні компанії в Україні. З іншого боку, ми повинні змінити систему таким чином, щоб вона була прогнозованою, щоб вона була легкою в застосуванні, й абсолютно чітко забезпечимо нормою закону неможливість внесення змін принаймні протягом найближчих 3-5 років, щоб ви чітко бачили, з якою системою вам потрібно буде працювати”, – додав прем’єр.

Водночас Гройсман заявив про намір створити при Кабінеті Міністрів агентство із супроводу інвестицій.

“Незабаром ми створимо при уряді агентство із супроводу інвестицій”, – сказав Гройсман.

Прем’єр, закликав іноземний бізнес активно інвестувати в Україну.

Читайте також:
Гройсман розпорядився залучити до роботи в Кабміні найкращих студентів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна