Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Бойовики 49 разів відкривали вогонь

 

Бойовики 49 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) 11 червня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. Упродовж минулої доби зафіксовано 49 обстрілів, з них 24 – на маріупольському напрямі, 19 – на донецькому і 6 – на луганському. Противник стріляв по наших позиціях із забороненої зброї, здійснивши 29 мінометних та 4 артилерійських обстрілів опорних пунктів”, – сказано в ньому.

На маріупольському напрямі з мінометів противник обстріляв позиції біля Красногорівки, Мар’їнки, Новотроїцького і Березового, а поблизу Водяного, Гранітного і Тарамчук вів вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

Біля Авдіївки і промислової зони бойовики вели вогонь з кулеметів, гранатометів, зенітних установок і мінометів.

Там же з 21:00 і до півночі з мінометів і гармат противник випустив по наших позиціях близько 400 мін і снарядів.

Під ударами артилерії опинилися укріплення поблизу Опитного і шахти “Путилівська”.

Також бойовики двічі з мінометів обстріляли пункт пропуску “майорських”, а біля Невельского, Майорського і Зайцевого вели вогонь з кулеметів, гранатометів різних систем і мінометів.

На луганському напрямку противник зі стрілецької зброї і гранатометів вів стрілянину неподалік від Новозванівка і Новоолександрівки.

Читайте також:
Під час обстрілу Авдіївки бойовики влучили в дитину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна