В АТО загинули двоє бійців Збройних сил України, десятеро поранені

 

У зоні антитерористичної операції за минулу добу, 10 червня, загинули 2 українських військових, 10 були поранені. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу в результаті бойових дій загинув один український військовий. Ще один військовослужбовець загинув в результаті підриву вантажівки [біля села Славне Мар’їнського району днем раніше]. Десять українських бійців були поранені, з них один отримав поранення в результаті підриву на розтяжці, двоє військових були поранені під час ворожих обстрілів . Таким чином, бойові втрати за минулу добу становлять: двоє загиблих військовослужбовців і десять поранених “, – розповів Лисенко.

Речник уточнив, що один військовий загинув під час обстрілу в селі Зайцеве, один – від підриву в селі Славне.

“Поранення – під час обстрілу Новоолександрівки, поранення під час обстрілу Красногорівки, один – підрив на міні, і сім поранених – у Славному”, – повідомив полковник Лисенко.

Нагадаємо, за добу бойовики 46 разів відкривали вогонь по всій лінії розмежування, поблизу Донецька ДРГ противника зазнала втрат – вбиті двоє бойовиків.
Після півночі бойовики відкрили вогонь по житловому сектору Торецька, обстрілявши місто з 152-мм артилерії. Сім приватних будинків були пошкоджені, ніхто з жителів міста не постраждав.

Читайте також:
В Міноборони назвали число бійців на лікуванні та зі статусом УБД

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна