За останні дні загинули понад 20 бойовиків “ДНР”, – розвідка

 

За останні кілька днів під час бойових дій на Донбасі загинуло більше 20 осіб зі складу незаконних збройних формувань. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, яке має у своєму розпорядженні Новинарня“.

За даними розвідки, втрат зазнали підрозділи так званої “армії ДНР” – 1-го армійського корпусу ЗС Росії.

Внаслідок невдалих виходів у складі диверсійно-розвідувальних груп минулої доби, 9 червня, загинули двоє та поранені четверо бойовиків зі складу 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка).

Також “9 червня в результаті підриву на власному мінному полі автомобіля КамАЗ загинуло двоє та поранено троє військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка)”, – ідеться в повідомленні.

Крім того, “8 червня ц.р. до моргу лікарні н.п. Харцизьк доставлено тіла 17 загиблих військовослужбовців зі складу частин і з’єднань 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які здійснюють бойові зіткнення з силами АТО у районі н.п. Ясинувата”.

Читайте також:
Розвідка “засвітила” профілі спецназівців ВДВ ЗС Росії, які готують диверсантів на Донбасі

Серед поранених “сепарів” – Моторола з пробитим оком

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна