За добу в лавах ЗСУ четверо поранених

 

За минулу добу, 9 червня, в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, четверо – отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Втрати противника за минулу добу склали 4 загиблих і 7 поранених.

Як повідомила раніше прес-служба штабу АТО, за минулу добу обстріли російськими окупаційними військами позицій ЗСУ не припинялися – ворог 46 разів відкривав вогонь по захисниках України. Інтенсивність обстрілів зросла з другої половини дня.

На Луганському напрямку по позиціях сил АТО поблизу Станиці Луганської, Богуславського та Степного противник вів вогонь з гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти поблизу Зайцевого, Майорська, Луганського, Верхньоторецького та Новоселівки другої з усіх видів стрілецького озброєння та гранатометів, а поруч Невельського, Авдіївки, Троїцького – ще й з мінометів.

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Красногорівки, Мар’їнки, Тарамчука, Павлополя та Широкиного зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів та мінометів, а позиції в районі Новотроїцького двічі потрапили під обстріл важких мінометів та артилерії калібру 152 мм.

Бійці ЗС України в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, попередньої доби було зафіксовано 43 обстріли.

Читайте також:
За останні дні загинули понад 20 бойовиків “ДНР”, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна