СБУ: З Росії дестабілізують ситуацію в Україні через фінансування політиків другого ешелону

 

Спецслужби Росії й українські чиновники-втікачі дестабілізують ситуацію в Україні через фінансування “політиків не першого ешелону”. Про це на брифінгу в Одесі сьогодні, 10 червня, заявив голова СБУ Василь Грицак.

“Ми фіксуємо багато випадків, коли деякі українські політики, скажімо, не першого, а другого-третього ешелонів у деяких структурах, таємно зустрічаються з представниками колишніх українських політичних еліт, які втекли на територію Росії, отримують фінансування як від спецслужб, так і від тих, що повтікали з України”, – сказав Грицак в ефірі каналу “112 Україна”.

“І потім ці кошти використовуються для дестабілізації всередині нашої держави”, – наголосив голова Служби безпеки.

Раніше в СБУ повідомляли, що акції з дестабілізації ситуації в Україні фінансують екс-прем’єр-міністр Микола Азаров, колишні нардепи від Партії регіонів Олег Царьов і Володимир Олійник.

Читайте також:
В СБУ розповіли подробиці розробки француза – “підривника Євро”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна