Бойовикам на Донбасі не дозволяють розривати контракт, якщо немає заміни

 

Російське командування окупаційних військ на Донбасі відмовляється достроково розривати контракти із військовослужбовцями, якщо їм немає повноцінної заміни.
Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, яке має у своєму розпорядженні Новинарня”.

Раніше прес-служба ГУР повідомила, що бойовикам підрозділів “армії ЛНР” (2-го армійського корпусу ЗС РФ) на 25% знизили грошове забезпечення та пообіцяли виплатити гроші за травень лише в липні. У зв’язку з цим військові 2 АК почали подаватися на звільнення з армійських лав.

“9 червня ц.р. рапорти на дострокове розірвання контрактів подали вісім військовослужбовців 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве)”, – повідомляє українська розвідка.

“Систематичний плин особового складу та проблеми з комплектуванням змусили командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях сходу України віддати розпорядження про можливість дострокового звільнення військовослужбовців тільки у випадку їх повноцінної заміни”, – ідеться у зведенні ГУР МОУ.

Читайте також:
Проти України на Донбасі й Азові воюють морпіхи з Балтфлоту РФ на чолі з “замполітом”, – ГУР

За останні дні загинули понад 20 бойовиків “ДНР”, – розвідка

Бойовики ОРДЛО переформовані на зразок ЗС Росії та керуються російськими офіцерами

На Луганщині бойовиків “армії ЛНР” вербують через газету, зарплата непогана. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна