Луценко звільнив з ГПУ “мента з пекла МВС”, якого призначив напередодні

 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко звільнив Ігоря Цюприка з посади заступника начальника Департаменту спеціальних розслідувань.

“Наказ від 6 червня 2016 року підписаний у зв’язку з поданням заяви про дострокове припинення повноважень на адміністративній посаді за власним бажанням”, – повідомили в ГПУ 6 червня.

“Юрій Луценко задовольнив заяву Ігоря Цюприка, зазначивши, що прислухається до реакції громадськості на зміни, зокрема і кадрові, в структурі органів прокуратури”, – додали в Генпрокуратурі.

Ігоря Цюприка призначили заступником начальника Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ (Сергія Горбатюка) кілька днів тому.

За інформацією ЗМІ, за часів Євромайдану він працював заступником начальника управління з організації контролю за розслідуванням злочинів Головного слідчого управління МВС.

Громадські активісти повідомляли, що Цюприк , по-перше, не пройшов атестацію в Нацполіцію, по-друге, він міг на посаді заступника начальника управління з організації контролю за розслідуванням злочинів ГСУ МВС міг мати відношення до злочинів проти Євромайдану.

Читайте також:
З прокуратури буде звільнено сотні співробітників, – заступниця Луценка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна