У нового заступника генпрокурора вкрали гаманець із трьома місячними зарплатами

 

У новопризначеного першого заступника генерального прокурора Дмитра Сторожука в одному з ресторанів Києва сьогодні, 3 червня, вдень вкрали гаманець. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на інформоване джерело.

Інцидент стався близько 13:30 на Кловському узвозі, зазначає агенція.

Джерело зазначило, що, за словами самого Сторожука, в гаманці в нього було близько 10 тисяч гривень і понад 2 тисячі доларів.

На вулиці Кловський узвіз на Печерську розташовуються ресторани Bigoli, La Casa del Habano , “Караван”, Vano Ivano тощо.

30-річний Дмитро Сторожук – юрист, народний депутат від “Народного фронту”. 30 травня стало відомо про його призначення заступником генпрокурора Юрія Луценка.

За словами Луценка, Сторожук здійснюватиме нагляд у кримінальних провадженнях за додержанням законів органами Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Державної митної служби та Національної поліції.

“Щодо Сторожука, це моє рішення. Я вважаю – сюди повинні прийти нові люди, в тому числі і для реорганізації правового поля”, – заявив Юрій Луценко.

Нагадаємо, народна депутатка Ольга Червакова повідомляла, що спікер ВР Володимир Гройсман одним з останніх своїх розпоряджень у парламенті підняв зарплату нардепам до 17,5 тис. грн.

Вкрадена в Сторожука сума становить близько 60 тис. грн. в еквіваленті.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна