Почалось онлайн-голосування на посади в раду громадського контролю при НАБУ

 

У четвер, 2 черввня,  Національне антикорупційне бюро проводить  рейтингове інтернет-голосування на посади в раді громадського контролю. Приєднатися до голосування закликав активіст Олексій Гриценко у “Фейсбуці”.

Він повідомив, що голосування триватиме з 9:00 до 21:00.

Гриценко закликав сигналізувати про всі можливі фальсифікації та накручування голосів.

Проголосувати може кожна людина на сайті НАБУ.

Рада громадського контролю, зокрема займається підбором детективів до НАБУ. Вона формується у складі 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу.

“Будь-який громадянин, який проживає на території України, має право взяти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні. Кожен виборець може проголосувати лише один раз і не більше ніж за п’ятнадцять кандидатів. З метою запобігання повторного голосування, бажаючим прийняти участь в рейтинговому інтернет-голосуванні буде запропоновано пройти ряд перевірок, підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону”, — йдеться в повідомленні НАБУ.

Читайте також:
НАБУ перевіряє та ідентифікує підписи в “чорній бухгалтерії” ПР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна